Nieuws

Hartslagtest: Ontdek je hartslagzones en maak je duurlopen effectiever!

Bij duurlopen wordt vaak veel te hard gelopen. Terwijl juist ook de rustige duurlopen met een lage hartslag een belangrijke rol spelen bij de prestatieverbetering. Door in de juiste hartslagzone te blijven tijdens een rustige of juist een snellere duurloop, kun je veel effectiever trainen.

Heb je een hartslagmeter, maar weet je niet goed waar je hartslagzones voor je duurlopen liggen? Neem dan hieronder contact op om de eerste volgende mee te kunnen doen.

Na afloop van de test ontvang je jouw zone-indeling met bijbehorende hartslagen en loopsnelheden. Daarmee weet je precies in welke hartslagzone je moet blijven bij de verschillende soorten duurlopen. Zo train je gegarandeerd effectiever!

De hartslagtest vindt plaats op de atletiekbaan van AV Oss ‘78 op sportpark De Rusheuvel in Oss. Voor leden van AV Oss’78 is deze test gratis, voor niet-leden zijn de kosten 10 euro, contant te betalen bij aanvang van de test. Meld je aan voor de hartslagtest door een mail te sturen naar RuudScholte@hotmail.nl. Ook voor vragen over de hartslagtest kun je dit mailadres gebruiken.