VV Heeswijk Loop

Algemene info

Op zaterdag 31 augustus vindt in Heeswijk Dinther de 2de VV Heeswijk Loop plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met voetbalclub VV Heeswijk en is de achtste in het Maasland Run Classic circuit 2019.

Naast een 5 en een 10 kilometer is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdloop van 1 kilometer. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. De kosten voor deelname aan de 5 en de 10 kilometer bedragen 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis. Voor de VV Heeswijk Loop kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven in de kantine van VV Heeswijk. Ook is het mogelijk van tevoren in te schrijven voor de 5 of 10 km o.v.v. naam, geb.datum en afstand via evenementen@vvheeswijk.nl 

Afstanden en starttijden

17:00 uur: Jeugdloop (1 km)

17:30 uur: Start 5 en 10 km (alle leeftijden)

Verzamelplaats


Sportpark De Balledonk
Droevendaal 6
5473 BH Heeswijk-Dinther

Inschrijven

Ter plaatse vanaf 15:30 uur tot 15 minuten voor de start .

Start en finish

Sportpark De Balledonk in Heeswijk-Dinther (nabij voetbalclub VV Heeswijk).

Kleedruimtes en douches

Aanwezig bij voetbalclub VV Heeswijk.

Contactinformatie organisatie

Organisatie:Edward van de Weijer
Telefoon:06-21805445

Route

Jeugdloop: start aan de Droevendaal (ter hoogte van Altior), linksaf AA Kantstraat, keerpunt na het avonturenbos en finish weer bij het startpunt.

5 km: start kruising AA Kantstraat/Droevendaal, rechtsaf AA Brugstraat, rechtsaf Laverdonk, linksaf Laverdonk volgen, Laverdonk loopt over in Avensteinstraat, Schoolstraat links, AA Brugstraat links, Droevendaal rechts, Servaespad rechts, Servatiusstraat links, AA Kantstraat links, Droevendaal rechts richting finish ter hoogte van Altior.

10 km: idem 5 km ronde: alleen start ter hoogte van Altior en ronde 2 bij AA Kantstraat linksaf de Droevendaal op.